Automatizálási vezérlő és elosztó szekrények szerelése

A gyengeáramú és az erősáramú elosztó és vezérlő szekrények gyártása minden esetben egyedi és komplex feladat. Cégünk a meglévő ipari gyakorlatát felhasználva, minden esetben a minőséget szem előtt tartva végzi mind a tervezést, mind pedig a berendezés szerelést. Csakis minőségi gyártók és bizonyított alkatrészek kerülnek felhasználásra. Igény esetén a legyártást követően a helyszíni bekötés, beüzemelés is kivitelezhető, akár az első üzembe helyezés előtti villamos biztonságtechnikai mérések elvégzésével együtt. Hogy teljes legyen a kör így a beépített programozható logikai egységek programozására is vállalkozunk.

Az elkészített automatizálási vezérlő és erősáram elosztó szekrények mellé, darabvizsgálati jegyzőkönyvet mellékelünk. Cégünk rendelkezik, az új szabvány előírásait teljesítő, akkreditált kalibrálási bizonyítvánnyal rendelkező, nagy értékű berendezésvizsgáló állomással, így a szükséges mérések és vizsgálatok garantáltan minden esetben elvégzésre kerülnek!

Ipari berendezés jelölő rendszerünkkel,  minden sorozatkapocs, nyomógomb,jelzőlámpa és készülék egyedi azonosítót és jelölést kap, így a beazonosítás és az üzemeltetés / kezelés egyszerűvé és egyértelművé válik!

Vezérlő és elosztó szekrények, a “kicsiktől” … a “nagyokig”: