Cégünket 2018-ban Szombathelyen alapítottuk, a megnövekedett igények kielégítésére. Csapatunkat sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelők alkotják.

Jelenleg 24 villanyszerelő és 10 segédmunkás alkotja, de projektnek megfelelően tudjuk bővíteni csapatunkat 50-60 főig. A helyszínen 1 fő projektvezető és 1 fő vezetőszerelő gondoskodik a munka I. osztályú, határidőre történő elvégzésére.

Vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetően stabil működést teszünk lehetővé, amely ügyfeleink számára is biztonságot nyújt.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a villanyszerelő szakembereink folyamatos szakmai tudásának frissítésére, arra, hogy naprakész tudással rendelkezzenek. Az Alpok Elektro csapata tudja, mit jelent a modern villanyszerelés. Munkánkra garanciát vállalunk.

Az ügyfélközpontúság nálunk nem csak hangzatos reklámfogás! Azt gondoljuk, hogy az elégedett ügyfelek által növekszik cégünk, mert Ön tapasztalatai alapján a jövőben is cégünket fogja választani egy-egy új feladat alkalmával és biztonsággal ajánlja csapatunk szolgáltatását családtagjai, ismerősei számára!

Az Alpok Elektro villanyszerelő csapata a szolgáltatás minősége és ár arányban a legjobbat kínálja Önnek!

A villanyszerelési munkavégzések után rendet hagyunk magunk után.

Minőségi szolgáltatást nyújtunk, amelyet a szolgáltatásunkat igénybe vett ügyfeleink szóban vagy írásban visszaigazoltak.

Célkitűzésünk, hogy fiatalos lendületünkkel, a legújabb és leghatékonyabb módszereket keresve és alkalmazva megrendelőink számára energiahatékonysággal nyújtsuk szolgáltatásainkat.

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT