Cégünk a tápáram ellátás legkülönbözőbb területein végez kivitelezési munkálatokat. Az erősáramú tápellátás kábelezését végezzük mind irodai mind ipari körülmények között is. Táphálózatok komplett kivitelezése mellett foglalkozunk meglévő hálózatok cseréjével is. Erősáramú hálózatok kábelezését, fali aljzatok, kapcsolók, lámpatestek, motorok szerelését, elosztószekrények telepítését és hálózatok mérését vállaljunk.
Az erősáramú hálózatok esetében is minden esetben helyszíni felmérés előzi meg a tervezést és az árajánlattételt.

Az irodai környezetben végzett munkálatok esetén minden esetben igyekszünk kiválasztani azokat a megoldásokat, amelyek esztétikai szempontból is megfelelőek egy ilyen környezet számára. Ha az irodai rendszer fejlesztése együttesen történik az iroda adat-, hang vagy videóhálózatának fejlesztésével, akkor ezeket a tevékenységeinket összehangoltan végezzük, hogy a legminimálisabb akadályoztatás történjen az irodai tevékenységek végrehajtásában.

Ipari környezetben a tartós, robosztus és biztonságos megoldásokra törekszünk. Kábelcsatornáinkat, kapcsolószekrényeinket úgy válasszuk ki az ilyen esetekben, hogy azok a tartós, hosszútávú használat követelményeinek megfeleljenek.

Nagy gyakorlattal rendelkező szakembereinkkel a jó minőségű és hatékony kivitelezéssel biztosítjuk az építmények és technológiai rendszerek, lehető legrövidebb idő alatt és optimális beruházási költséggel történő megvalósítását.

A kiépített erősáramú hálózatokat minden esetben a vonatkozó szabványok szerint építjük fel ellátva azt érintésvédelemmel, szükség esetén túlfeszültség (villám) védelemmel. Ipari körülmények között a legtartósabb kábelcsatornákkal, legkorszerűbb rögzítéstechnikával dolgozunk. Kapcsolószekrények, biztosítószekrények felszerelése irodai körülmények között az esztétikai szempontokat is figyelembe véve történik, ipari körülmények esetén a tartósság a legfőbb szempontunk.