Napelem otthonra

A napelemek számos előnnyel járnak, mint például a környezetbarát energiaforrás, az alacsony üzemeltetési költség, az állami támogatások és a hosszú élettartam. A napelemekkel csökkentheti villanyszámláját, növelheti ingatlanának értékét és hozzájárulhat a fenntartható fejlődéshez.

A napelem rendszerek tervezése és kivitelezése szakértelmet és tapasztalatot igényel, ezért mi a legjobb megoldást kínáljuk Önnek. Cégünk már 5 éve foglalkozik napelem rendszerek kivitelezésével Magyarország egész területén. Professzionális csapatunk minden lépésben segíti Önt, a pályázattól kezdve az engedélyeztetésig.

A napelem rendszer kiválasztása és telepítése nem egyszerű folyamat, ezért mi mindent megteszünk, hogy könnyűvé és gyorsá tegyük Önnek. A következőkben bemutatjuk, hogyan zajlik az ajánlatkérési folyamatunk.

 • Magánszemélyek részére:
  • Ha magánszemélyként szeretne napelem rendszert telepíteni otthonába, akkor először is vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével: Kapcsolatfelvétel.
  • Miután megkaptuk az űrlapot, felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, hogy egyeztessünk a részletekről és időpontot egyeztessünk egy ingyenes helyszíni felmérésre.
  • A helyszíni felmérés során megvizsgáljuk az ingatlan adottságait, mint például a tető mérete, dőlésszöge, tájolása, árnyékoltsága, valamint az elektromos hálózat állapota. Ezen kívül felmérjük az energiafogyasztását és igényeit is.
  • A felmérés alapján elkészítjük az Önnek legmegfelelőbb napelem rendszer ajánlatát, amely tartalmazza a rendszer paramétereit, teljesítményét, költségét és megtérülési idejét. Az ajánlatot e-mailben küldjük el Önnek.
  • Ha elfogadja az ajánlatot, akkor elkészítjük a szerződést és segítünk Önnek a pályázati anyagok összeállításában. Tájékoztatjuk a pályázati lehetőségekről.
  • A szerződést követően megkezdjük a napelem rendszer telepítését, amely átlagosan 1-2 napot vesz igénybe. A telepítés során figyelünk a minőségi munkavégzésre és a biztonsági előírásokra.
  • A telepítést követően elvégezzük a rendszer beüzemelését és tesztelését, valamint elintézzük az engedélyeztetést az áramszolgáltatóval. Ezt követően átadjuk Önnek a rendszer használati útmutatóját és garanciapapírjait.
  • A napelem rendszer használatával Ön élvezheti a napenergia előnyeit és megtakaríthatja a villanyszámláját. Mi pedig rendelkezésére állunk a rendszer karbantartásával és szervizelésével kapcsolatban.

Elérhető támogatások megújuló energiára

CSOK, Falusi CSOK

NHP Zöldhitel Program

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődését a napelem rendszereink iránt. Ha további kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba ITT!

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT