Cégünk magánszemélyek mellett vállalkozások számára is vállalja napelemes rendszerek kivitelezését, a tervezéstől a megvalósításig.

Gondolj egy gyakorlatilag kimeríthetetlen energiaforrásra, ami szinte minden pillanatban körülvesz, és egyedül csak rajtad múlik, hogy élsz-e a lehetőséggel, ami anélkül segít fenntartani folyamatosan változó életmódod, hogy a természetet a legkisebb mértékben is befolyásolnád, hiszen ő maga is a természet része. A napfényben rejlő erő a családi házaktól kezdve, az űrállomásokig bárhol felhasználható, melyet minden környezettudatos és függetlenségre vágyó ember felismer.

A napenergia felhasználás növelésével a jövő generációinak is teremthetsz egészségesebb környezetet és függetlenebb, biztonságosabb energiafelhasználást.

A napelemes rendszerekkel csökkented az ökológiai lábnyomunkat, kevesebb szén-dioxidot kibocsátva, tisztább levegőt eredményezve.

ZÖLD NAPENERGIA

A napelem egyszerű és olcsó megoldás ahhoz, hogy saját magad termelj zöld áramot.
Saját kis napelemparkkal függetlenné teszed magad az emelkedő villamosenergia-áraktól, és csökkented az ökológiai lábnyomod.

A NAPELEMEK ELŐNYEI
☀Költségcsökkentés
Napenergiával a legolcsóbb energiát használod.

☀A függetlenség növelése
Saját villamos energia termelés a piactól függetlenül.

☀CO2 megtakarítása
Saját napelemparkkal csökkented az ökológiai lábnyomod.

AZ ENERGIAKÖLTSÉGEK CSÖKKENTÉSE NAPELEMES RENDSZERREL


A nap nem küld számlát – ezért az első naptól kezdve energiaköltségeket takarítasz meg a saját napenergia előállításával.

Napelemes rendszerbe történő befektetéssel független leszel a folyamatosan emelkedő villamosenergia-áraktól. A napelemes rendszer beszerzési költségei ezért kevesebb, mint 10 év alatt – gyakran sokkal korábban – megtérülnek. Ma már minimum 30 éves élettartammal számolhatsz a napelemek esetében, maximum az inverter javítására, esetenként cseréjére van szükség körülbelül 15-20 évente. Németországban vizsgáltak már 20 évnél régebben telepített rendszereket, ahol ugyanazon a hatásfokon, vagy csak pár százalékkal kevesebbel működött a rendszer, egyetlen alkatrész cseréje nélkül. A napelemes rendszer nem igényel folyamatos karbantartást, így szinte minden ilyen jellegű költségtől mentes.

Bizonyos helyzetekben nem elhanyagolható szempont, hogy egy napelemes rendszerrel ellátott ház értéke nagyban növekszik.

Cégünk az ország bármely területén vállalja napelem rendszerek telepítését. Teljes körű szolgáltatásunk kiterjed a napelemek forgalmazására, rendszerek tervezésére és telepítésére, pályázati segítségnyújtásra lakossági és vállalati felhasználásra egyaránt. Ingyenes felmérést követően elkészítjük a személyre szabott ajánlatot, amely során figyelembe vesszük az energiaszükségletet és az ingatlan adottságait. A telepítéshez szükséges engedélyeztetést az áramszolgáltatóval levezényeljük, majd a kivitelezés után készre jelentjük. A teljes körű kivitelezést a legmagasabb színvonalon kínáljuk kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával.


VÁGJ BELE VÁLLALKOZÁSOD FEJLESZTÉSÉBE AZ ALPOK ELEKTRO KFT.-VEL!

Miért válassz minket napelem rendszered kivitelezésére?
Nekünk nem mindegy mit adunk át! Minden ügyfelünk részére egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk a személyes felmérést és egyeztetést követően. Elhivatottságunk, hogy az általunk telepített rendszer maximálisan kielégítse az igényeid.

Nem most kezdtük a szakmát. Cégünk több, mint 3 éve szorgoskodik a piacon, továbbképzésekkel, szakmai konferenciákkal bővítjük a tudásunkat. Csapatunk felkészült, szakmailag elhivatott a megújuló energia adta lehetőségekre.

Folyamatosan monitorozzuk a gyártók újításait, fejlesztéseit és lehetőség szerint az ügyfeleink igényeihez mérten beépítjük azokat munkafolyamatainkba. Kizárólag a legmodernebb technológiákkal dolgozunk.

Szolgáltatásaink:

  • Piacvezető inverterek
  • Kiemelkedő teljesítményű napelemek
  • Német minőségű tartószerkezet
  • Ingyenes felmérés
  • Pályázati segítségnyújtás
  • Profi kivitelezés