Alpok elektro kft.

Energia. Stabilitás. Minőség.

Az Alpok Elektro Kft. egy 2018-ban alapított villamos kivitelező cég, amely magas színvonalú és megbízható munkát végez a lakossági és ipari ügyfelek számára. Cégünk szakmai múltja egészen 2008-ig nyúlik vissza, amikor is a jelenlegi tulajdonosok és vezetők még más vállalkozásokban dolgoztak, de már akkor is közös célokat és értékeket vallottak. Célkitűzésünk, hogy fiatalos lendületünkkel, a legújabb és leghatékonyabb módszereket keresve és alkalmazva megrendelőink számára energiahatékonysággal nyújtsuk szolgáltatásainkat. Hiszünk abban, hogy az elektromos rendszerek nemcsak biztonságosak, hanem környezetbarát és költséghatékony is lehet, ha megfelelően tervezzük és kivitelezzük őket.

A minőségi szolgáltatás nyújtásra való törekvéseinket partnereink is elismerik, melynek köszönhetően az elmúlt években kiemelt társai voltunk a térség meghatározó beruházásait végző vállalatainak.

Vállalatirányítási rendszerünknek, valamint a bevezetett, gyakorlatban elsajátított belső folyamatainknak
köszönhetően pénzügyileg stabil a működésünk, amely ügyfeleink számára biztonságot nyújt. Stabilitásunkat mi sem bizonyíthatná jobban, mint a Dun & Bradstreet minősítései.


A magán- és vállalati szférában egyaránt jellemző a folyamatosan növekvő energiaigény, melyre reagálva cégünk nem csak a gyenge és erősáramú munkák kivitelezésében, hanem a napelemes rendszerek telepítése területén is
meghatározó szerepet tölt be. A korábbi GINOP- és egyéb pályázatok keretében jelentős vállalatok
épületenergetikai munkáit végeztük el.

Szolgáltatásaink közé tartozik az elektromos hálózatok tervezése, kiépítése, felújítása, karbantartása és javítása, valamint az elektromos berendezések telepítése, üzembe helyezése és ellenőrzése. Ezen kívül foglalkozunk okos-technológiákkal és megújuló energiaforrásokkal is.

Mindezeket a szolgáltatásokat a legmodernebb eszközökkel és anyagokkal végezzük, figyelembe véve az ügyfelek igényeit, a hatályos jogszabályokat és a műszaki előírásokat.

Cégünk büszke arra, hogy több éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett és motivált szakemberekből álló csapatot tudhat maga mögött, akik folyamatosan továbbképzik magukat és naprakészek a legfrissebb innovációkban.

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért mindig pontosan, gyorsan és rugalmasan dolgozunk, valamint korrekt árakat és garanciát biztosítunk. Referenciáink között megtalálhatók különböző méretű és profilú társasházak, irodák, raktárak, gyárak és intézmények is.

Ha Ön is szeretne egy megbízható, színvonalas és energia hatékony elektromos kivitelezőt választani, akkor ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! Az Alpok Elektro Kft. készséggel áll rendelkezésére bármilyen elektromos munka elvégzéséhez. Várjuk hívását vagy e-mailjét!

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT