Cégünket 2018-ban Szombathelyen alapítottuk, a megnövekedett igények kielégítésére. Csapatunkat sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelők alkotják.
 
Jelenleg 24 villanyszerelő és 10 segédmunkás alkotja, de projektnek megfelelően tudjuk bővíteni csapatunkat 50-60 főig. A helyszínen 1 fő projektvezető és 1 fő vezetőszerelő gondoskodik a munka I. osztályú, határidőre történő elvégzésére.
 
Vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetően stabil működést teszünk lehetővé, amely ügyfeleink számára is biztonságot nyújt.
 
Kiemelt hangsúlyt fektetünk a villanyszerelő szakembereink folyamatos szakmai tudásának frissítésére, arra, hogy naprakész tudással rendelkezzenek. Az Alpok Elektro csapata tudja, mit jelent a modern villanyszerelés. Munkánkra garanciát vállalunk.
 
Az ügyfélközpontúság nálunk nem csak hangzatos reklámfogás! Azt gondoljuk, hogy az elégedett ügyfelek által növekszik cégünk, mert Ön tapasztalatai alapján a jövőben is cégünket fogja választani egy-egy új feladat alkalmával és biztonsággal ajánlja csapatunk szolgáltatását családtagjai, ismerősei számára!
 
Az Alpok Elektro villanyszerelő csapata a szolgáltatás minősége és ár arányban a legjobbat kínálja Önnek!
 
A villanyszerelési munkavégzések után rendet hagyunk magunk után.
 
Minőségi szolgáltatást nyújtunk, amelyet a szolgáltatásunkat igénybe vett ügyfeleink szóban vagy írásban visszaigazoltak.
 
Célkitűzésünk, hogy fiatalos lendületünkkel, a legújabb és leghatékonyabb módszereket keresve és alkalmazva megrendelőink számára energiahatékonysággal nyújtsuk szolgáltatásainkat.